EKRE ministrikandidaat asub täiendavalt e-valimisi testima

Keskerakonna, EKRE ja Isamaa koalitsioonilepe lubab e-valimiste täiendavat analüüsi ning uueks väliskaubandus- ja IT-ministriks tõusev EKRE esindaja Marti Kuusik ütleb, et süsteemi tuleb testida, sest selle usaldusväärsus peab olema ühemõtteliselt selge. Riigi Infosüsteemi Ameti esindajad kinnitavad, et süsteemi turvalisust testitakse pidevalt.

Veidi rohkem kui kuu aja pärast toimuvatel Euroopa Parlamendi valimistel saab kindlasti anda ka e-hääli. Edaspidine sõltub sellest, kui hästi e-valimiste süsteem täiendavad testid läbib, mida kavatseb korraldada uueks väliskaubandus- ja IT-ministriks tõusev Marti Kuusik. Tema väitel on e-valimiste tuvalisuse küsimus põhimõtteline, mitte poliitiline punktivõitlus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments