Peeter Vikmanist võib saada Haapsalu Linnamajanduse juht

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Peeter Vikman. Foto Arvo Tarmula

Peeter Vikman lõpetab töö Haapsalu linnavalitsuses. Foto Arvo Tarmula

Peeter Vikmanist (Keskerakond) saab pärast Haapsalu aselinnapea kohalt vabastamist suure tõenäosusega kortermajade haldamisega tegeleva munitsipaalettevõtte Haapsalu Linnamajanduse AS juht.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
30 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Linnaelenik
5 aastat tagasi

Miks peab Vikmanile uut töökohta otsima. Ta ei ole ju ometi puudega või vaene inimene, kelle eest riik peaks hoolitsema.

juss
5 aastat tagasi

Andis jumal partei, annab ka ameti

Kas
5 aastat tagasi

hällist hauani nagu nöuka ajal? Mis on inimese tegelik eriala?

Tohohh
5 aastat tagasi
Reply to  Kas

Vikmanil on ju seniajani põhitöö kõrvalt töökoht põhikooli füüsikaõpetajana. Ilmselt seepärast ei olnud tal ka aega põhitööga tegelda.

võib
5 aastat tagasi

aga ei pea, hakkaks ennustama – type-oleks/võiks

linlane
5 aastat tagasi

Vikman on ju Linnamajanduse nõukogu liige, kas jälle kaks ühes, et juhatuse esimees ja nõukogu liige. Aga tundub, et seal tööd pole kui enne oli haldur ja juhatuse esimees Marvel Alp ühes isikus. Sealt vist need suured palganumbrid tulevad. Kui elanikele pakutakse nii kalli hinnaga haldus-ja raamatupidamisteenust, kas ei oleks siis normaalne ka nende palganimbrid avalikustada. See pole ju mingi erafirma.

linnakodanik
5 aastat tagasi

Nüüd, kui Vikman taastab oma volitused linnavolikogus, siis on ka loogiline, et temal, kui kõige suurema KE hääletoojana (peaaegu kaks korda rohkem, kui Karilaiul), saab ka volikogu esimehe koha, millest Karilaid aumehelikult ka loobub. Või ma eksin, kui Karilaid näitab muskleid?

Koma
5 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

Õige oleks see kui ta volikokku ka ei läheks.

Valdo.
5 aastat tagasi

Lugupeetud inimesed olen ka varasemalt palunud vihkamist leevendada kerge jalutuskäiguga värskes õhus. Vikman’ ile jõudu. Päikest Teile kõigile.

Valdole
5 aastat tagasi
Reply to  Valdo.

Kuule sina Valdo võid ju jalutada nii palju kui tahad, aga pole normaalne , et ühelt kohalt lüüakse inimene minema, sest ei saanud tööga hakkama aga juba terendab järgmine ja veel soojem koht. Miks tavaliste inimestega nii ei juhtu .

kodanik
5 aastat tagasi

Ma ei saa aru, miks Karilaid ei edutanud Vikmani linnapeaks, oli ta ju valimistel KE linnapeakandidaat. Või tõesti, tekkisid Vikmanil rahalised probleemid? Sukles võinuks ju enne pensionile jäämist anda koha noorematele ja ise proovida ka volikogu esimehe kohal. Karilaid võiks ikka jääda istuma riigikogusse ja ärgu sogagu siin vett, niikuinii tegudes tühi koht.

Vasja Vase tänavalt
5 aastat tagasi

Järgmiste valimiste eel me enam ei näe toimetamas ei U.-d ega J.-t. Ja veel hulka teisi härramehi. Järgmine linnavalitus peab hakkama otsima raha, millega kinni maksta laenud, mis linn on teinud. Täna maksame ju ainult intresse. Aga see pole enam neile huvitav.

No tore küll
5 aastat tagasi

ei tea juba mitmes augutäide Linnamajanduse juhi kohale.Üks armetum kui teine. Varemalt korraldati ikka konkurss juhi kohale ja olid ka teatud nõudmised. Nüüd nõutakse ainult lihttöölistelt kõiki oskusi, juhiks kõlbab igaüks.