Uus paakauto tõi Lihula komandole uue garaaži

Lihula vanasse päästekomando majja mahtus päästeauto küll sisse, kuid liikuda oli majas siis vaevaline. Foto: Urmas Lauri


Lihula päästjate rõõmu sel aastal saabuva uue paakauto üle varjutab mure, kuhu sõiduk panna, sest praegusesse komando garaaži see ei mahu. Foto: Urmas Lauri

Kaks aastat tagasi jaanuaris kirjutas Lääne Elu, et Lihula päästjate rõõmu uue paakauto üle varjutab mure, kuhu auto panna, sest olemasolevasse komando garaaži see ei mahu.

Euroopa Liidu rahalisel toel päästeametile soetatud paakautod, millest üks oli eraldatud ka Lihulale, olid senisest pikemad. Lihula komando garaaž oli aga nii kitsuke, et vana paakauto ja voolikuriiuli vahele jäi ühe, autonina ja ukse vahele kahe rusika jagu ruumi. Paakautojuht pidi autosse pääsemiseks pugema läbi 40 cm laiuse prao.

Et ruumi nappis, ei saanudki päästjad paakautot kohe kätte, vaid seda hoiti Pärnu-Jaagupis seni, kuni Lihula päästjad eelmisel aastal komandohoone remondi ajaks asenduspinnale kolisid.

Lihula komando puhul kaalusid päästeamet ja Riigi Kinnisvara AS mitmeid variante – arutuse all oli nii uue hoone ehitamine kui ka vana garaaži laiendamine. Lõpuks jõuti lahenduseni, et vana garaaž lammutatakse ja asemele ehitatakse uus ja suurem.

Vt ka: “Galerii: Lihula uus päästeauto ei mahu garaaži

Vt ka: “Galerii: täna avati Lihula päästekomando uus hoone

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments