0

Tänasest saab eelhääletada kõigis valimisjaoskondades

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna kell 12 avatakse kõik valimisjaoskonnad. Foto: Arvo Tarmula
Täna kell 12 algab Riigikogu valimiste eelhääletamine kõigis valimisjaoskondades, avatud on 451 jaoskonda, hääletada saab nii elukohajärgses valimisjaoskonnas kui ka väljaspool elukohta hääletamist korraldavas jaoskonnas. Selliseid jaoskondi on igas vallas või linnas vähemalt üks. Lisainformatsiooni leiab kaardirakenduselt. Eelhääletamine lõpeb kolmapäeval, 27. veebruaril kell 20.

Valima minnes tuleb kaasa võtta isikut tõendav dokument, näiteks ID-kaart, pass või juhiluba. Valijakaarti ei pea kaasa võtma.

Elektrooniliselt saab hääletada aadressil www.valimised.ee kuni 27. veebruari kella 18-ni. Soovi korral võib interneti teel antud häält muuta, hääletades uuesti elektrooniliselt või eelhääletamise päevadel jaoskonnas.

Valimispäeval, 3. märtsil häält muuta ei saa ning hääletada saab ainult oma elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Täna kella 10 seisuga oli oma hääle andnud 140 807 inimest, neist maakonnakeskustes 21 375 ning interneti teel 119 432.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz