0

Politsei: Puises vajus auto läbi jää

Lääne Elu

info@le.ee


Foto: PPA

Nädalavahetusel vajus Haapsalu linnas Puise külas auto 50 meetri kaugusel kaldast läbi jää. “Autoga pildistama läinud kaks kodanikku pääsesid ise kaldale, ent sõiduki kättesaamine nõudis tükk tööd,” vahendas politsei- ja piirivalveameti otsingu- ja päästetööd oma sotsiaalmeediapostituses. Jää paksus piirkonnas on 10-15 sentimeetrit, mis on ilmselgelt vähe mootorsõidukitega liiklemiseks.

Mootorsõidukitega liigelge vaid ametlikul jääteel või külmunud veekogudel, kus on tehtud vajalikud mõõtmised ning jää piisavalt paks, et sõidukit kanda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz