Politsei: Puises vajus auto läbi jää

Lääne Elu

info@le.ee


Foto: PPA

Nädalavahetusel vajus Haapsalu linnas Puise külas auto 50 meetri kaugusel kaldast läbi jää. “Autoga pildistama läinud kaks kodanikku pääsesid ise kaldale, ent sõiduki kättesaamine nõudis tükk tööd,” vahendas politsei- ja piirivalveameti otsingu- ja päästetööd oma sotsiaalmeediapostituses. Jää paksus piirkonnas on 10-15 sentimeetrit, mis on ilmselgelt vähe mootorsõidukitega liiklemiseks.

Mootorsõidukitega liigelge vaid ametlikul jääteel või külmunud veekogudel, kus on tehtud vajalikud mõõtmised ning jää piisavalt paks, et sõidukit kanda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments