1

Politsei otsib õnnetuse pealtnägijat

Lääne Elu

info@le.ee

Teenindusmaja eest ärandatud valge kaubik sõideti raudteetammil kraavi. Foto politsei

Politsei palub seoses kriminaalmenetlusega politseiga ühendust võtta inimesel, kes jalutas koeraga 13. detsembril kella 15 ja 16 vahel Haapsalus Kastani tänaval asuvate elamute taga vanal raudteetammil kergliiklusteel ning võis seal näha teelt välja sõitnud valget kaubikut ja selles olnud inimest.

Haapsalu politseijaoskonnaga palub võtta ühendust telefonil 4732842 või 58866520 või aadressil laane.haapsalu-pj@list.politsei.ee. Ühtlasi palub politsei ühendust võtta kõigil, kes võisid antud sündmust pealt näha.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kodanik
Kodanik

Jagage seda Haapsalu gruppi facebookis.

wpDiscuz