0

Pääste: Lääne-Nigulas ja Läänerannas kukkusid puud teele

Reede õhtul kell 19 käisid päästjad Lääne-Nigula vallas Rehemäe külas eemaldamas teele kukkunud puud. Puu oli kukkunud sõiduteele ning sulgenud mõlemad sõidusuunad. Päästjad vabastasid tee liikluseks.

Samal päeval kell 14.24 kukkus Lääneranna vallas Tuudi külas Tuudi-Saastna teel puu teele. Puu takistas liiklemist pea kogu tee laiuses ning päästjad likvideerisid ohu.

Kell 14.29 teatati teele kukkunud puust Lääneranna vallas Alakülas. Puust autod mööda ei pääsenud ning päästjad eemaldasid takistuse teelt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz