Ridala mälumängu võitja selgus lisaküsimusega

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Hooaja lõpus on Ridala mälumängu osalistele korraldatud ekskursioon. 2015. aastal käidi matkal Penijõel. Foto Tarmo Õuemaa

Ridala mälumängusarja esimene mäng oli nii pingeline, et võitja selgitamiseks tuli küsida lisaküsimus.

20 küsimusega mälumängus kogusid lõpuks 30 punkti neli võistkonda – Kuup, Lääne Kalifaat, Vanad Sõbrad ja Paralepa. Lisaküsimus andis võidu Paralepale, teised kolm jäid jagama 2.–4. kohta. Üldse oli Uuemõisa lossis Ridala mälumängusarja avamängus 15 võistkonda. “Nii tihedat mängu ei mäletagi. Seitse võistkonda olid kahe punkti sees,” ütles küsimuste koostaja ja mängujuht Toomas Post.

Ridala mälumänguhooaega mahub seitse mängu. Mängud on iga kuu teisel reedel kell 19.30 ja reeglina Uuemõisa lossis. Oodatud on kuni kolmeliikmelised võistkonnad, pole tähtis, et need oleks endisest Ridala vallast. “Ridala mälumäng on laiemale seltskonnale kui ainult tõsised mälumängurid,” ütles Toomas Post. “On vimkaga küsimusi ja ka selliseid, mille vastuseid kõik teavad.”

Võistkonnad on kolmeliikmelised, et ka üksikmängijad või kaheliikmelised võistkonnad julgeks osalema tulla, lisas ta.

Ridala mälumängul käib praegu 15. hooaeg. Kui küsimuste tegijad on vaheldunud, siis alati on üheks mängu läbiviijaks olnud Lea Samarajev.

Järgmine Ridala mälumängu etapp on sel reedel kell 19.30 Uuemõisa lossis. Kuna hooaja kokkuvõttes arvatakse igal võistkonnal halvim mäng maha, võivad üldvõitu noolida ka need, kes liituvad alles teisest mängust. “Võistkondi oli viimati 15, aga küsimustelehti on mul vähemalt 20 kaasas, nii et uustulnukad on oodatud,” ütles Post.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments