Tallinna maantee elanikud pääsevad autoga liikuma kahe nädala jooksul

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula
Foto: Arvo Tarmula

Tallinna maanteel ehitustöid tegeva Teearu Grupp OÜ objektijuht Rašid Pulatov teatas, et ettevõtte tahab homme alustada tee kaeviku täitmisega.

Tee täidetakse kõigepealt ära Tamme-Vahtra vahelisel lõigul ja pärast seda, umbes 12. novembri paiku alustatakse Tamme – Niine vahelise lõigu täitmist. “Siis saavad valmis enamus trassitöödest ja on tehtud kõik vajalikud kontrollmõõtmised,” selgitas Pulatov.

Tee konstruktsioon täidetakse mitmes etapis. “See tähendab, et esimesed kinnistud saavad ligipääsu 14.-15. novembril, kõigile kinnistutele tahame tagada ligipääsu hiljemalt 22.-23. novembril,” selgitas Pulatov.

Ta lisas, et üldiseks liikluseks Tallinna maanteed veel ei avata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S.
5 aastat tagasi

Ja kui veel teaksite milline see uus tee tuleb , oi oi oi !

Kodanik
5 aastat tagasi

Vähem vingumist. Viriseda tahate minge linnavalitsusse. Olen kah elanik ja pean teist teed pidi liikuma. Ja siis? Kes kannatab see kaua elab.

seda et
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Toetan sind sõber! Pea püsti ja edasi!

Vello
5 aastat tagasi

Aga kuhu kiire on?

kah elanik
5 aastat tagasi

mõtle kui tore.. alguses lubatud poolteist nädalat on nüüd siis armsasti muutunud pooleteiseks kuuks! Kiitus kõrgetele härradele… ja ilmselt ka taevataadile, kes selle eest hoolt kandis, et lund maha sadada ei lasknud. Vastasel korral poleks ilmselt kohalike kondid sellele turnimisele vastu pidanud. Aga arenguruumi on ju veel. Täna alles kuues november.