1

Pääste: Nigula külas põles südaöösel sõiduauto

Lääne Elu

info@le.ee

Täna, 5. novembril kell 00.18 teatati Häirekeskusele maismaasõiduki tulekahjust Lääne-Nigula vallas Nigula külas. Päästjate saabudes põles sõiduauto mootoriruum ja salong. Kohal viibinud inimesed kustutasid suurema osa tulekahjust iseseisvalt pulberkustutitega. Kuna auto asus puukuuri kõrval asetseva varikatuse all, lükkasid päästjad auto hoovile ning tegelesid auto kustutamisega, et vältida hoonete süttimist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
xyx
xyx

see süütaja tuleks kinnismajja panna, vastasel korral põletab ta varsti terve küla maha

wpDiscuz