0

Ilmateenistus hoiatab Saare- ja Hiiumaal äikese ja rahe eest

BNS

Äikesekaart täna kell 9.30. Äikesetorm läheneb. Kaart: lightningmaps.org

Äikesekaart täna kell 9.30. Äikesetorm läheneb. Kaart: lightningmaps.org
Ilmateenistus hoiatab, et täna võib Saaremaale ja Hiiumaale jõuda äikesetorm.

Äikese võimalus suursaartel suureneb pärastlõunal, õhtul sajab nii saartel kui mandri lääneosas äikesevihma, sajuhood ja äike muutuvad siis intensiivseks, on tugevate tuuleiilide oht ja pole välistatud rahe.

Öö hakul püsib ka mandril äikeseoht, pärast keskööd äikese võimalus väheneb.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz