6

Haapsalu linn premeeris EMilt medali toonud Lehist ja Kuuske ning nende treenereid

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Katrina Lehis ja treener Helen Nelis-Naukas. Foto: Bizzi/Trifiletti
Katrina Lehis ja treener Helen Nelis-Naukas. Foto: Bizzi/Trifiletti

Haapsalu linnavalitsus otsustas tänasel istungil premeerida Serbias Novi Sadis peetud epeevehklemise Euroopa meistrivõistlustel võitnud Haapsalu taustaga sportlasi ja nende treenereid, teatas Haapsalu linna avalike suhete spetsialist Tõnu Parbus.

Reservfondist eraldati 2000 eurone preemia Haapsalusse sisse kirjutatud sportlastele Katrina Lehisele ja 1000 eurot tema treener Helen Nelis-Naukasele. Haapsalust pärit sportlasi Kristina Kuuske ja Nikolai Novosjolovit premeeriti 500 euroga.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul näitas Lehis, mis puust ta tehtud on.
„Katrina saavutus on sedavõrd hinnalisem, et ta suutis toime tulla lisapingetega, mis olid põhjustatud segadustega Euroopa Meistrivõistlustele saamisel,“ lisas Sukles.

Serbias Novi Sadis peetavatel epeevehklemise Euroopa meistrivõistlustel krooniti naiste individuaalturniiri võitjaks haapsallanna Katrina Lehis, kes finaalis alistas Haapsalust pärit Kristina Kuuse seisuga 15:14. Pronksmedali teenis tartlanna Julia Beljajeva.

Tänane Lääne Elu kirjutas, et Lehise pääs juulis Hiinas algavatele maailmameistrivõistlustele pole aga kindel.

Vehklemisliidu presidendi Margus Hansoni sõnul otsustab Lehise pääsemise MMile esmaspäeval kogunev vehklemisliidu juhatus. „Enne ei saa midagi kindlat öelda. Ma loodan, et see küsimus tuleb seal päevakorda,” ütles Hanson.

Naiste koondise peatreener Kaido Kaaberma keeldus Lehise MMile pääsemise võimalusi Lääne Elule kommenteerimast, kuid ütles ERRile, et õigustatult peaks Lehis maailmameistrivõistlustel kaasa tegema. „Eks me siin treeneritega ja omakeskis nüüd peame arutama, mismoodi on kõige parem lahendus,” ütles Kaaberma ERRile.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Õnne palju
Õnne palju

Suurepärane uudis ja palju õnne asjaosalisetele ,artiklist, lisapingete tekitaja on kes ? seni kui linn sellist käitumist tolereerib ei lõppegi need pinged..

kodanik 2
kodanik 2

Andke andeks aga see on kommiraha mitte rahaga laksimine. Kui Sukles endale või Karilaidile preemiat maksab, lähevad käiku hoopis teised numbrid. Lehis ja tema treener elavad vägagi Haapsalus, milles probleem?

Pook
Pook

Mitte ükski neist sportlastest ei ela juba ammu Haapsalus.
Linnavalitsus ainult lahmib maksumaksja rahadega vasakule ja paremale.

rahulolematuid alati
rahulolematuid alati

??, kas peaks elama? Küüditamisi pole veel, et inimesi sunnitakse elama sinna või tänna. Pealegi artikkel väidab sissekirjutust ja sündimist Haapsalus. Millega rahul ei olda? Lahmimise süüdistuse asemel, aitäh linnale toe eest ja tunnustamise eest!

Juhuu
Juhuu

Nii lahe foto! Kõigile ja kõige kiuste 🙂

Õnnitlused
Õnnitlused

On tõesti väga õnnestunud foto. Tabatud on suurepäraselt emotsioone!

wpDiscuz