0

Kanepi pääses Itaalias poolfinaali

Lääne Elu

info@le.ee

Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit
Kaia Kanepi. Foto: tenniseliit

Itaalias Brescias toimuval ITFi tenniseturniiril alistas Kaia Kanepi (WTA 52.) veerandfinaalis grusiinlanna Ekaterine Gorgodze (WTA 273.) seisuga 6:1, 6:1, teatas ERR

Vabapääsmega turniirile saanud ja esimese asetuse teeninud Kanepi (WTA 52.) pääses poolfinaali 53 minutit kestnud matši järel. Kanepi servis kolm ässa ja tegi ühe topeltvea, grusiinlanna sai kirja kaks ässa ja neli topeltviga.

Poolfinaalis kohtub Kanepi itaallase Anastasia Grymalskaga (WTA 259.). Varem pole nad omavahel mänginud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz