5

Haapsalu kohvikute suveplaanid: Müüriääre kohvik pakub hommikubufeed

Müüriääre kohvik. Foto: Arvo Tarmula
Müüriääre kohvik. Foto: Arvo Tarmula

Müüriääre kohvikus on uus peakokk Evgeny Cherdantsev. Juuni algusest on Müüriääres menüü-hommikusöögi asemel hommikubufee. „Arvasime, et nii on kõigile lihtsam. Veinipäevade ajal proovime järele, alati on võimalik tagasi pöörata,“ ütles Müüriääre kohviku juhataja Reet Lumiste.

Hommikubufeed saab kell 10-12. Sel ajal teisi toite ei pakuta. Kümne euro eest saab oma taldrikusse kühveldada nii palju toitu, kui ise soovid, ning siis seda terrassil hommikupäikese käes süüa.

Samuti ei pea õhtused kohvikukülastajad enam muretsema, et menukas beseerull on otsa saanud, sest kohvikus on nüüd ka magustoidumenüü, kust saab alati tellida Pavlova kooki.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Triin
Triin

Võiks varem avada, Haapsalus raske leida varast hommikusöök.

kohalik
kohalik

Taksi söögikohas on üsna paras supiports 2euri ja prae saab u 4.50( tasub läbi mõelda mitu korda saaks 10euro eest suppi söömas käia ja kahel päeval praad +1supp mahuks ka selle raha sisse. Tõsi küll, et TAKS avab alles 12.00 uksed lõunaks. Lihtsureliku kohaliku jaoks on Müürivahe bufee muidugi liig kallis.

Suvi
Suvi

Siis katsugu omanikud ikka õigeid info ja reklaamikanaleid kasutada, sest vaevalt sissesõitnud puhkajad Lääne elu loevad

Siim
Siim

10 eurot hommikusöögi eest on nagu vähe palju. nii väikses linnas. Arvestades, et hommikuti kõht ju nii tühi polegi, et tahaks taldriku pungil täis laduda. Lõunabuffee oleks veel aru saada 10.-

Kirk
Kirk

Naljatilk, ega’ s see pole Siimudele mõeldud. Suvehooaeg hakkas ja tulemas on Pekkad ja Jukkad ja mõni Vassiili ka. Nende jaoks pole see nii suur summa, pealegi on Haapsalu kuurortlinn mis teenib oma kasumi just suviti turistide pealt.

wpDiscuz