2

Lääneranna volikogu liige sõlmis vallaga tulusa lepingu

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lääneranna Teataja.
Lääneranna Teataja.

Lääneranna vallavolikogu liiget Ain Saaret seob vallaga tulus leping, mis toob talle aasta jooksul sisse ligi 1400 ­eurot kuus. Kuigi voli­kogu liige ei tohi samal ajal vallavalitsuses töötada, on tellitud tööd valla hinnangul nii väikesed, et töölepingut polnudki tarvis sõlmida, kirjutab Pärnu Postimees.

Saare ütles ajalehele, et tema arvates oli vallavalitsusel mõistlikum teenus osta, kui luua selleks töökoht. Saare kujundab Lääneranna valla ajalehte ja korrastab valla kodulehekülje.

Seaduse kohaselt lõpevad vallavolikogu liikme volitused pärast vallaametnikuks nimetamist või töölepingu alusel valla ametiasutuses töötamise alustamist. Lihtsamalt öeldes tähendab see, et volikogu liige ei saa töötada vallavalitsuses.

Lääneranna valla avalike suhete spetsialisti Kristina Kuke selgituse kohaselt tekkis vajadus teenuse ostmise järele pärast haldusreformi. Muu hulgas oli vaja kujundada trükiseid ja veebilehti ja nende mooduleid, optimeerida alam­domeene ja luua ühtne kujundus.

Lääneranna volikogu esitas selle kohta ka volikogus arupärimise. Lääne Elu lugu loe siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
velts
velts

hahhh, pannakse ikka julmalt põske külarahvale.

REIN
REIN

Lihula ja Hanila endised ja uued volinikud? Kas seda te tahtsitegi, et kuskilt soo tagant tuleks moosivargad teid lüpsma? Võtke jalad kõhu alt välja ometi.

wpDiscuz