Galerii: Haapsalu ja Lihula kunstnikud piirisillal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kersti Ajaots piirisillal. Foto Ahto Laadoga

Kevadpühal said mõned Haapsalu ja Lihula kunstnikud kokku Kasari vanal sillal. Kahe maakonna piirisillal korraldati väike näitus. „See oli väikese tagamõttega ettevõtmine,” nentis Haapsalu harrastuskunstnik Ahto Laadoga. „Et Läänemaa pooleks lõigati, ühendasime sillal korraks taas Läänemaa.”

„Kunstihuviliste kokkusaamine kevadpühal piirisillal,” ütles näituse üks korraldajaist Kersti Ajaots. Kui näitus vaadatud, analüüsitud ja muljed vahetatud, mindi uudistama Vanamõisa uhket silda ning sealt edasi Seira külla Rootsi raudteejaama galeriisse.

„Mõte on teha sellest järjepidev tava,” lausus Laadoga. Ajaots lisas, et tuleval aastal võiks tutvumistiiru teha Haapsallu.

Mullu toimus piirisillal Lihula kunstikooli täiskasvanute maalikursuse kevadnäitus, siis oli huvilisi kohal üle saja.

Fotod: Ahto Laadoga

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments