0

Galerii: Haapsalu ja Lihula kunstnikud piirisillal

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kersti Ajaots piirisillal. Foto Ahto Laadoga

Kevadpühal said mõned Haapsalu ja Lihula kunstnikud kokku Kasari vanal sillal. Kahe maakonna piirisillal korraldati väike näitus. „See oli väikese tagamõttega ettevõtmine,” nentis Haapsalu harrastuskunstnik Ahto Laadoga. „Et Läänemaa pooleks lõigati, ühendasime sillal korraks taas Läänemaa.”

„Kunstihuviliste kokkusaamine kevadpühal piirisillal,” ütles näituse üks korraldajaist Kersti Ajaots. Kui näitus vaadatud, analüüsitud ja muljed vahetatud, mindi uudistama Vanamõisa uhket silda ning sealt edasi Seira külla Rootsi raudteejaama galeriisse.

„Mõte on teha sellest järjepidev tava,” lausus Laadoga. Ajaots lisas, et tuleval aastal võiks tutvumistiiru teha Haapsallu.

Mullu toimus piirisillal Lihula kunstikooli täiskasvanute maalikursuse kevadnäitus, siis oli huvilisi kohal üle saja.

Fotod: Ahto Laadoga

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz