2

Saarte Hääl: Hein plaanib rajada Saaremaa silla

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Saarte Hääl, 12. jaanuar 2018. Repro: Urmas Lauri
Saarte Hääl, 12. jaanuar 2018. Repro: Urmas Lauri

Mitu kuud suure eesmärgi nimel tihedat tööd teinud ärimees Raivo Hein loodab riigi soosiva suhtumise korral juba 2020. aastal alustada Suurele väinale silla ehitamist, mis peaks valmima kolme aastaga ja läheb maksma kuni 500 miljonit eurot, kirjutab Saaremaa päevaleht Saarte Hääl.

Heina plaanis on tegelikult kaks silda – teine peaks pärast seda, kui Suure väina sild toimib, hakkama ühendama Saare- ja Hiiumaad. “Toome saared Eesti riigi juurde tagasi ning pöörame demograafilise ja majandusliku poole uuesti positiivseks,” võttis mees ise oma idee kokku.

Mis rahastamisallikatesse puutub, siis riiki ei ole plaanis tülitada ja kogu kapital peaks tulema ettevõtjatelt, Eesti ja Põhjamaade pensionifondidest ja pangalaenudest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
saame
saame

näha, hea mees , kes lubabki

tsimm -salabimmu
tsimm -salabimmu

Seda silda ei ole vaja ,see hein tuleb seina äärde panna sellise jutu eest !

wpDiscuz