0

Kanepil libises hiilgav võit napilt käest

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaia Kanepi oma raamatu esitlemise Haapsalusl. Foto: Arvo Tarmula
Kaia Kanepi oma raamatu esitlemisel. Foto: Arvo Tarmula

2017. aasta USA lahtiste veerandfinalistile Kaia Kanepile algas uus aasta Brisbane’i turniiri veerandfinaaliga. Seal pidi Kanepi paraku alla vanduma maailma neljandale numbrile Karolina Pliškovale (Tšehhi) 6:3, 5:7, 2:6, vahendas Postimees.

Kanepi tunnistas, et pidi neljapäeval lisaks tugevale vastasele võitlema ka sandi enesetundega, ütles Kanepi BNSile.

“Hea mäng oli üldiselt, aga täna ei saanud kätte. Mingi viirus on kallal – juba eile oli palavik, aga täna andis selgelt tunda. Tulin mängule sisuliselt otse voodist, soojendust isegi ei teinud. Mingist hetkest hakkas väsimus rolli mängima. Tundsin väljakul end nõrgana,” kirjeldas Kanepi seisundit ning tõdes, et koos füüsilise kurnatusega lagunes ka vaimne pool.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz