2

Politsei: Suure-Lähtrust varastatud traktor üritati Vana-Vigalas maha müüa

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile, 28. detsembril varastati Lääne-Nigula vallas Suure-Lähtru külas Valtra N103 traktor, mida püüti samal päeval Vana-Vigalas kahe kindlaks tegemata isiku poolt müüa. Ostjas tekitas traktori registreerimisnumbri puudumine kahtlusi ning ta pöördus politseisse. Traktor tagastati pärast menetlustoiminguid omanikule.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kana
Kana

Teada juba ju …….

2. kodanik
2. kodanik

Ehk tehakse need isikud ikka kindlaks, et saaks nad siia autahvlile riputada.

wpDiscuz