0

Leila külas varastati talust tööriistu, toiduaineid ja alkoholi

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Lääne prefektuuri teatel alustati 8. detsembril kriminaalmenetlus selles, et 3. detsembril varastas 79-aastane mees Haapsalus Posti tänaval asuvast kauplusest 10 euro väärtuses alkoholi. Kaupluse turvamees pidas mehe kinni.

Laupäeval, 9. detsembril tungiti aga Leila külas aknaklaasi lõhkumise teel sisse talusse, kust varastati elektrilisi tööriistu, toiduaineid ja alkoholi.
Tekitatud varaline kahju on selgitamisel ja alustatud on kriminaalmenetlust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz