0

Kirpu ja Lehis jätkavad Doha GP-etapil 32 hulgas

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula


Katrina Lehis (vasakul) alagrupiturniiril. Foto: Helen Nelis-Naukas

Dohas peetaval naiste epee GP-etapil kvalifitseerusid põhiturniirile viis Eesti epeenaist. Läbi eelringide jõudsid 64 parema hulka Erika Kirpu, Nelli Differt, Katrina Lehis ja Kristina Kuusk. Maailma esinumber Julia Beljajeva oli kvalifikatsiooniturniirist vaba ja alustas 64 parema hulgas.

Kirpu sai alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse, mis oli paremuselt neljas tulemus ja tagas talle otse pääsu 64 hulka. Läbi play-off ringi jõudsid põhiturniirile nii Differt, Lehis kui ka Kuusk. Differt alistas napilt 15:14 poolatari Magdalena Pawlowska, Lehis 15:10 itaallanna Luisa Tesserini ja Kuusk torgetega 15:3 USA vehkleja Katharine Holmesi.

Irina Embrich sai alagrupis neli võitu ja ühe kaotuse, 96 parema seas pidi ta aga tunnistama Hongkongi esindaja Yik Hei Coco Lini 15:4 paremust. Embrichi lõppkohaks jäi 67. Kokku osales 127 vehklejat.

Eestlannad 64 seas:

  • Julia Beljajeva vs Dora Kiskapusi ESP – 7:8
  • Erika Kirpu vs Eleonora De Marchi ITA – 15:6
  • Nelli Differt vs Tatjana Andrjušina RUS – 7:15
  • Katrina Lehis vs Nathalie Moellhausen BRA – 15:9
  • Kristina Kuusk vs Sarra Besbes TUN – 12:15
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz