Pärnu Postimees: Lihula muusikakooi õpetaja koostab juubeliks sümfooniaorkestri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mati Põdra. Repro: Pärnu Postimees 8. detsember 2017
Mati Põdra. Repro: Pärnu Postimees 8. detsember 2017

Lihula saab jaanauriks sümfooniaorkestri, lubas kohalikus muusikakoolis õpetajana töötav Mati Põdra, kirjutas Pärnu Postimees.

Põdra sümfooniaorkestrisse on juba registreerunud üle poolesaja muusiku. „Reedest hakkan kokku mängima kooliõpilastest pillimehi, aga mida lähemale kontserdile, seda rohkem liitub kogenumaid muusikuid,” lubas Põdra. Tuntumaist ülesastujaist on Põdra juubelikontserdi lavale oodata Lihula juurtega ooperisolisti Märt Jakobsoni. Esinema on lubanud tulla ka Peeter Kaljumäe ja Pille Saatmäe.

Oma sõnade järgi on Lihula linn Pärnust 2011. aastal sinna tööle tulnud Põdra kodustanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments