0

Läänemaa mälumänguhooaeg läheb käima

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Margus Maiste Talumehe kõrtsi mälumängus. Foto: Arvo Tarmula
Margus Maiste juhib Haapsalu mälumängu Talumehe kõrtsis. Foto: Arvo Tarmula

Reedel õhtul kell 19.30 algab Uuemõisa lossis Ridala valla mälumängusarja hooaja esimene mäng.

Mälumängu korraldab 14. hooaega Lea Samarajev, küsimused koostab Toomas Post.

Posti sõnul ei ole osalemine piiratud Ridala vallas elamisega, kaasa lüüa võivad kõik. Võistkonnad on kuni kolmeliikmelised.

Võrreldes eelmise hooajaga on muutunud mängude aeg. „Enne olid mängud iga kuu kolmandal reedel, aga see tekitas näiteks jõulude ajal probleeme. Nüüd on mängud iga kuu teisel reedel,“ ütles ta. Post lubas ka, et proovib mänge kiiremini läbi viia. „Katsun 1,5 tunniga hakkama saada,“ ütles ta.

Tuleval neljapäeval alustab Haapsalus Talumehe kõrtsi mälumängusari, mille mängud toimuvad neljapäeviti kaks korda kuus. Neid viib läbi endiselt Margus Maiste (pildil), nagu ka Noarootsi mälumänguturniiri, mis algab 14. novembril Pürksi kultuurimajas.

Noarootsis toimub ka teine mälumänguturniir. Noarootsi kõrtsis toimuva Nuckö turniiri esimene mäng peetakse 28. oktoobril kell 19.45.

Lääne-Nigula mälumängusarja avamäng on 24. oktoobril kell 19 Linnamäel. Mängu viib läbi Meelis Tomson.

Legendaarse Karuse mälumängu 41. hooaeg algas juba 28. septembril Kõmsi kultuurimajas. Selles lõi kaasa 12 võistkonda. Võitis 28 punktiga Ülenaabrid, teine oli 26 punktiga Krupender ja kolmandat kuni üheksandat kohta jagasid 26 punktiga Suur Vend, Timur, Idu, Massu, Kirrefer, Kiili ja Petersell.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz