Haapsalu muusikakool võib kerkida kultuurimaja kõrvale

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu muusikakooli viiulitund. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu muusikakooli viiulitund. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles intervjuus Lääne Elule, et linnavalitsus tahab ehitada muusikakooli uued ruumid kultuurikeskuse kõrvale.

„Kaheksa aastat on plaanis olnud muusikakool, mis tegutseb väga kehvades tingimustes,” ütles Sukles.

„Räägitakse küll, et see raha betooni panek ei pruugi õige olla, aga näiteks kunstikoolile tekitas uus maja täitsa uue hingamise. Sama juhtub kindlasti muusikakooliga. Tahame selle ehitada kultuurikeskuse kõrvale,” märkis Sukles.

„Oleme juba alustanud läbirääkimisi kultuurikeskuse arhitekti Ado Eigi pärijatega,” kinnitas Sukles.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
6 aastat tagasi

Vana sünnitusmaja tühi! Rääkige omanikuga.

Kodanik 66
6 aastat tagasi

Valimisteni on veel veidi aega, jõuab kõik pudrumäed kokku lubada. Karilaid lubas muusikakooli suurde koolimajja kolida. Äkki lepite omavahel kokku ja lõpetate tühjad lubadused.

arutelu
6 aastat tagasi
Reply to  Kodanik 66

Lugesin artikli läbi, ei näinud ühtegi lubadust. Küll aga soovide kirjeldust. Haapsalu muusikakool ja Haapsalu andekad lapsed on väärt häid õppimistingimusi. Ja Kultuurikeskusega koostöösse tekiks ka kindlasti uus dimensioon kui majad nii lähestikku on. Koolimaja ka mõte, mida kaaluda aga kas see liiga suur ei ole? Ehk et hea Kodanik 66, mis teie meelest tummisem mõte oleks? Ideena, mitte lubadusena.