Täiendatud: Laitse külas hukkus liiklusõnnetuses noor mees

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Täna hommikul juhtus Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla tee 9. kilomeetril raske liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku kaks sõiduautot. Sündmuskohal hukkus Volvot juhtinud 21-aastane mees.

Täna hommikul kell 7.37 tuli teade liiklusõnnetusest Kernu vallas Laitse külas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla tee 9. kilomeetril, kus põrkasid kokku sõiduautod Audi ja Volvo. Esialgsetel andmetel liikus sõiduauto Audi Tallinnast Haapsalu suunas kui põrkas kokku Haapsalust Tallinna suunas liikunud sõiduautoga Volvo. Laupkokkupõrge oli nii raske, et sündmuskohal hukkus Volvot juhtinud 21-aastane mees. Volvos juhi kõrval istunud 41-aastase naise ning Audit juhtinud 30-aastase mehe viis kiirabi haiglasse. Audit juhtinud mees viibis sõidukis üksi. Liiklus on hetkel ümbersuunatud Laitse küla kaudu.

„Õnnetuse hetkel olid teeolud ning ilmastikutingimused head. Paraku näitab meie tööpraktika, et kõige rohkem raskeid liiklusõnnetusi juhtub sirgetel teelõikudel ning soosivates tee-ja ilmaoludes. Ilus ilm vähendab juhi ohutunnet, kaob valvsus ja tõusevad kiirused. Ent konkreetse õnnetuseni viinud asjaolud on selgitamisel,“ ütles sündmuskohal viibiv patrullpolitseinik Greg Kööp.

Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlust, mida viib läbi Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskus ning juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Fotod PPA

liiklusõnnetus laitses 1 liiklusõnnetus laitses 2

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
6 aastat tagasi

Veel õhtul vedelesid tükid kahel pool teed. Aga, et nii kõva laks … Kaastunne.