0

Politsei: Lääne-Nigula vallas oli kaks löömist, Lihula vallas Alakülas käidi vargil

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseilogoKehalised väärkohtlemised

6. juunil teatati politseile, et Lääne-Nigula vallas on 32-aastane mees põhjustanud 32-aastasele elukaaslasele füüsilist valu.
 
6. juunil lõi Lääne-Nigula vallas 32-aastane mees talle tuttavat 50-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

6. juunil teatati politseile, et Lihula vallas Alaküla külas on ukse lukustuse lõhkumise teel sisse tungitud eramusse, kust varastati Makita tikksaag, Makita akutrell ning muid esemeid. Vargusega tekitati varalist kahju 610 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz