Delfi: EOK tõmbab epeenaiskonna preemiale neljaks aastaks kriipsu peale

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eesti epeenaised Foto Bizzi / FIE

Eesti epeenaised. Foto Bizzi / FIE

Kuna naiskondlik epeevehklemine Tokyo olümpiaprogrammi ei kuulu, puudub ka MM-i ja EM-i medalitel senine väärtus, kirjutab Delfi.

Eesti esivehklejale Irina Embrichile tuli halva üllatusena sõnum, et alatest juulikuust naiskonna medalivõite enam ei premeerita ja MM-il esikaheksasse pääsu korral sportlased EOK palgale ei saa. Seda näevad ette Eesti olümpiakomitee reeglid.

„Nii on tõesti,” selgitas EOK tippspordijuht Martti Raju. „Juulis kinnitatakse 2020. aasta Tokyo olümpiamängude programm ja naiskondlikku epeed kavas pole. Küll aga võivad Rio de Janeiro mängude neljanda kohaga palga ja ettevalmistusraha välja teeninud epeenaised olla kindlad, et 2018. aasta septembrini maksame kõik summad välja. Individuaalselt medalile või kõrgele kohale tulles kehtivad palga- ja preemiareeglid endiselt.”

Loe artiklit täispikkuses siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments