Täna on oodata tormituult

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tuisk jättis laevad seisma 002 (28)

Teisipäeval on Läänemerele oodata tormituult, mis võib jäävabas vees tõsta lained kuni nelja meetri kõrguseks, teatas Riigi ilmateenistus. Paljudes kohtades sajab lund ja tuiskab. Kirde- ja idatuul puhub sisemaal puhanguti kuni 15, saartel ja rannikul 18-23 m/s.

Väinamerel ning Liivi lahe põhjaosas puhub kirde- ja idatuul 10 kuni 15, puhanguti 20 m/s, õhtul 7 kuni 12 m/s, öösel kagu- ja lõunatuul 5 kuni 10 m/s, kolmapäeva hommikul puhanguti 15 m/s. Laine kõrgus jäävabas osas on 1 kuni 2,5 meetrit. Laevad jäätuvad. Ajuti sajab lund, õhtul ja öösel ka lörtsi. Nähtavus on mõõdukas või halb.  

Päästeamet soovitab olla täna liikluses ettevaatlikud olla. „Suur tuul ja lumesadu muudavad liikumise, nii jalgsi kui ka sõidukitega keerulisemaks kui tavaliselt,” teatas päästeameti pressiesindaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sass
7 aastat tagasi

Mis tast enam oodata, juba mitu päeva vastikult puhub.