Lääne Elu paberleht teisipäeval, 14. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel1402001

Jääteel püstitati rekord

Sel laupäeval sõitis Haapsalu poolt Haapsalu–Noarootsi jääteele üle 800 auto, mis on teadaolevalt viimaste aastate rekord. Suur osa neist olid ilmselt pealinnast jääteed kaema tulnud turistid, kes tekitasid jääteele pääsemist oodates Haapsalu vanalinnas mitmesajameetri pikkuse saba.

Kaheksa-aastane poiss kihutas Kullamaal võidu Eesti paremikuga

Kaheksa-aastane Haapsalu poiss Raul Liivlaid sõitis Eesti jäärajasõidu meistrivõistluste esimesel etapil end kuuendale kohale. Kuni 65kuubikuliste mootorrataste klassis kaasa löönud nooruke Raul oli ilmselt ka võistluse noorim osavõtja. Vaatamata noorele eale on poiss tehnikaspordiga tegelenud poole oma elust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Taadu
7 aastat tagasi

Ei olnud see poiss kõige noorem, ei olnud kohal vabariigi paremik ja läänemaalt oli veel tublisid sõitjaid. Kui juba kirjutada siis kõigist kuna võitjaks ju ei tuldud. Oleme ikka objektiivsed kui mingist üritusest püüate kirjutada.