0

En Garde’i neiud võitsid hõbemedali

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Eile Haapsalus Endel Nelise nimelises vehklemishallis peetud Eesti juunioride meistrivõistlustel epees saavutas En Garde’i neidude esimene võistkond hõbemedali.
#
Neidude võistkonnavõistluse finaalis oli Daugavpils BJSS koosseisus Diana Jegorova, Jana Vilcane, Marta Dobkevica, Anastasija Lobacova parem Haapsalu klubi En Garde esimesest esindusest (Carmen-Lii Targamaa, Madli Palk, Zinaida Smõtškova, Anne-Mai Melles) 45:40.
#
Kolmanda koha matšis alistas Tallinna Mõõk (Sandra Skoblov, Brenda Roosimaa, Iris Maria Matskevitš, Getter Lage) napilt 45:44 SBSK Draakoni (Liza Manajenkova, Anna Prela, Veronika Lebedeva, Anastasia Fanukova).

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz