Fotogalerii: jõululaata peeti vihmale vaatamata

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Beguta külalistemaja õuel peeti laupäeval teine jõululaat. „Müüjaid ja ostjaid oli vähe, aga lõbus oli,” ütles laadaplatsi perenaine Beguta Kevvai.

Laadal oli jõuluvana ja piparkookide kaunistamise töötuba lastele, taimsed verivorstid ehk merivorstid ja muudki põnevat taimetoitu.

„Otsisime jõululauale sobivat põnevat taimetoitu ja leidsime „merivorsti” retsepti Sandra Vungi kokaraamatust. Küsisime talt luba ja ta oli lahkesti nõus,” rääkis Beguta Kevvai.

Jõululaada mõte tuli Liga Ozolinalt, kes korraldas neid Haapsalus koguni kahel nädalavahetusel. Lätis olevat sellised laadad väga populaarsed. Hästi läks esimene laat, kuhu olid tulnud müüjad Lätist ja mille ajal oli väljas korralik talv.

beguta_joululaat_tarmula01 beguta_joululaat_tarmula02 beguta_joululaat_tarmula03 beguta_joululaat_tarmula04 beguta_joululaat_tarmula05 beguta_joululaat_tarmula06 beguta_joululaat_tarmula07 beguta_joululaat_tarmula08 beguta_joululaat_tarmula09 beguta_joululaat_tarmula10 beguta_joululaat_tarmula11 beguta_joululaat_tarmula12 beguta_joululaat_tarmula13 beguta_joululaat_tarmula14 beguta_joululaat_tarmula15

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaitsepolitseiamet+und+Käsu+Taavi
7 aastat tagasi

ja rahvast oli ka tohutult…

........
7 aastat tagasi

Küll pagulase küpsetatud piparkoogid olid head !