0

Liiklusõnnetustes sai vigastada kümme inimest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Reedel kell 23.44 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Klooga alevikus Jaama tee 4 juures, kus esialgsetel andmetel sõiduautot Toyota Auris juhtinud joobetunnustega 65-aastane naine kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud. Autojuht toimetati sündmuskohalt Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Laupäeval kell 3.13 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Raua ja F.R.Kreutzwaldi tänava ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduauto Mercedes-Benz Vito, mida juhtis 27-aastane mees ja sõiduauto Ford Focus, mida juhtis 53-aastane naine. Kokkupõrke tõttu sõitis Ford teelt välja vastu liiklusmärgi posti. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse Fordis kaasreisijana viibinud 39-aastane mees.

Kella 3.20 paiku juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Sonda vallas Kiviõli-Sonda-Sämi mnt 16. kilomeetril, kus sõiduautot BMW 323i juhtinud 23-aastane mees ei arvestanud ilmastiku- ja teeolusid ja oma juhtimiskogemust ning sõitis sõiduteelt välja. Kiirabi toimetas autojuhi ja kaasreisija, 20-aastase naise, Ida-Viru keskhaigla esmaabipunkti kontrolli.

Kella 14.15 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare teel Seebi tn 40 juures, kus sõiduautot Mercedes-Benz S400 juhtinud 51-aastane mees tõenäoliselt ei jõudnud pidurdada ja sõitis tagant otsa sõiduautole Ford Focus, mida juhtis 42-aastane naine. Fordis kaasreisijana viibinud 52-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Kella 20.51 paiku oli liiklusõnnetus Jõgeva vallas Tartu-Jõgeva-Aravete 63. kilomeetril, kus kaubikut Mercedes-Benz Sprinter juhtinud 57-aastane mees kaotas sirgel teelõigul sõiduki üle kontrolli ja sõitis teelt välja kraavi ning sõiduk rullus üle katuse. Autojuht toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Kella 21.20 paiku juhtus liiklusõnnetus Järvamaal Paide vallas Paide-Nahkmetsa maantee 1. kilomeetril, kus sõiduautot Mazda 626 juhtinud 21-aastane mees kaotas libeduse tõttu juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu hoone seina. Autojuht ja sõidukis kaasreisijana viibinud 20-aastane naine toimetati Järvamaa haiglasse.

Täna öösel kell 1.14 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Laagna tee Kiviku bussipeatuse juures, kus esialgsetel andmetel sõitis halli värvi sõiduauto otsa jalakäijate ülekäigurajal teed ületanud 18-aastasele mehele. Sõiduauto lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati AS Ida-Tallinna keskhaigla Ravi tänava korpusesse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kella 2.35 paiku oli liiklusõnnetus Järvamaal Türi linnas Tehnika tn 7 juures, kus sõiduautot Volkswagen Golf juhtinud 18-aastane mees kaotas libeduse tõttu juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu puud. Kiirabi toimetas autojuhi Järvamaa haiglasse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz