Esimeses voorus võitsid Askus ja Nõva

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Korvpall Risti nõva arvo tarmula (25)

Läänemaa meeste korvpalli meistrivõistluste esimeses voorus maitsesid võidurõõmu hiidlaste korvpalliklubi Askus ja Nõva.

Esimeses kohtumises purustas Askus Lihula tulemusega 98:56.

Teises kohtumises läksid omavahe vastamisi Nõva ja uuendatud kooseisuga Tradilo. Tradilo suutis Nõvale konkurentsi pakkuda ainult esimese veerandaja, mille võitis 24:20. Edasi domineeris mängi Nõva, võites lõpuks 85:59.

Tiitlikaitsja Haapsalu korvpallikool täna väljakule ei pääsenud, sest nende vastane Taebla loobus viimasel hetkel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Priit
7 aastat tagasi

Kui sa Mati lehte loed siis äkki oled märganud, et väiksemates asulates korraldatakse väga korraliku tasemega turniire. Ja kusjuures puhtalt entusiasmist. Kui te lepite sellega mis toimub siis palju õnne !

Mati
7 aastat tagasi

Proovige ise midagi korraldada et kobiseda.

Tiit
7 aastat tagasi

No no kui selline suhtumine siis ei muutugì midagi. Eks naudi edasi !

Tiit
7 aastat tagasi

Ega pr. Läänela kohalolek muidugi kohe ei tee mänge põnevamaks vaid näeks mis olukord praegu valitseb. Viimane aeg midagi ette võtta.

No
7 aastat tagasi
Reply to  Tiit

ei ole olukorral häda midagi! On tugevamad võistkonnad ja on nõrgemad. Kujuta ette, et sama moodi on ka Alexela meistriliigas ja isegi NBA-s. Mõni voor on põnevam, mõni lahjem. Üldiselt virisevad ikka need, kes ise midagi ei tee…

Alleaa
7 aastat tagasi

Kuule no ,asi pole virisemises ,vaid konstateeritakse nii nagu on. Kas ei tuleks äkki peeglisse vaadata ja tunnistada vajakajäämisi. Kui pr. Lassi näeb ainult siis saalis ( cramo jt. )kui on nn.telemängud ,et ennast näidata. Maakonna meistrivõistlustel aga meediat pole ja pole ka spordijuhte.

........
7 aastat tagasi
Reply to  Alleaa

Tegelikult meedia (Kristjan Kosk) oli täitsa olemas. Kui vaadata peeglisse ja leida vajakajäämisi, siis vaja oleks intriigi, põnevaid mänge. Kui üks mansa võidab teist ja vahe on ühel juhul +42 ja teisel juhul +26, siis mida siin vaadata? Pealtvaataja(te) jaoks on selised mängud puhas ajaraiskamine. Vaevalt, et Ülle Lassi isikliklik pealtvaatamine oleks need mängud ülipõnevaks muutnud! Läänela (ülle Lass) saab meistrikaid mõjutada peakohtuniku määramisega. Praegu on selleks Rudolf Lumiste. Tasub kaaluda, ehk tasub edaspidi usaldada kedagi teist.

metsamees
7 aastat tagasi

võtke eeskuju, meil Lääne-Virumaal 15 võistkonda

No
7 aastat tagasi

jälle virisejad kohal! Vaatamata teie jõupingutustele toimusid meistrivõistlused eelnevatel aastatel ja toimuvad ka edaspidi.

jaak
7 aastat tagasi

No sellist jama pole kellelegi vaja. Korraldus 0 Lugege kokku palju on läänemaa mängijaid. Korraldatakse ainult et kohtunikud saaks palka.

Alleaa
7 aastat tagasi

Pidi nüüd ju suur korvpalli õitseng hakkama ? Alles kirjutati lehes ,et koos Levkoiģa läheb asi ülesmäge kuid läheb ainult hullemaks.

Heiki
7 aastat tagasi

Masendav on see nn. meistrivõistluste tase. Kirjutagu ikka asju õige nimega. See on mingi korvpalli meistrivõisluste aseaine ja ei midagi rohkemat.