12

Esimeses voorus võitsid Askus ja Nõva

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Korvpall Risti nõva arvo tarmula (25)

Läänemaa meeste korvpalli meistrivõistluste esimeses voorus maitsesid võidurõõmu hiidlaste korvpalliklubi Askus ja Nõva.

Esimeses kohtumises purustas Askus Lihula tulemusega 98:56.

Teises kohtumises läksid omavahe vastamisi Nõva ja uuendatud kooseisuga Tradilo. Tradilo suutis Nõvale konkurentsi pakkuda ainult esimese veerandaja, mille võitis 24:20. Edasi domineeris mängi Nõva, võites lõpuks 85:59.

Tiitlikaitsja Haapsalu korvpallikool täna väljakule ei pääsenud, sest nende vastane Taebla loobus viimasel hetkel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Priit
Priit

Kui sa Mati lehte loed siis äkki oled märganud, et väiksemates asulates korraldatakse väga korraliku tasemega turniire. Ja kusjuures puhtalt entusiasmist. Kui te lepite sellega mis toimub siis palju õnne !

Mati
Mati

Proovige ise midagi korraldada et kobiseda.

Tiit
Tiit

No no kui selline suhtumine siis ei muutugì midagi. Eks naudi edasi !

Tiit
Tiit

Ega pr. Läänela kohalolek muidugi kohe ei tee mänge põnevamaks vaid näeks mis olukord praegu valitseb. Viimane aeg midagi ette võtta.

No
No

ei ole olukorral häda midagi! On tugevamad võistkonnad ja on nõrgemad. Kujuta ette, et sama moodi on ka Alexela meistriliigas ja isegi NBA-s. Mõni voor on põnevam, mõni lahjem. Üldiselt virisevad ikka need, kes ise midagi ei tee…

Alleaa
Alleaa

Kuule no ,asi pole virisemises ,vaid konstateeritakse nii nagu on. Kas ei tuleks äkki peeglisse vaadata ja tunnistada vajakajäämisi. Kui pr. Lassi näeb ainult siis saalis ( cramo jt. )kui on nn.telemängud ,et ennast näidata. Maakonna meistrivõistlustel aga meediat pole ja pole ka spordijuhte.

........
........

Tegelikult meedia (Kristjan Kosk) oli täitsa olemas. Kui vaadata peeglisse ja leida vajakajäämisi, siis vaja oleks intriigi, põnevaid mänge. Kui üks mansa võidab teist ja vahe on ühel juhul +42 ja teisel juhul +26, siis mida siin vaadata? Pealtvaataja(te) jaoks on selised mängud puhas ajaraiskamine. Vaevalt, et Ülle Lassi isikliklik pealtvaatamine oleks need mängud ülipõnevaks muutnud! Läänela (ülle Lass) saab meistrikaid mõjutada peakohtuniku määramisega. Praegu on selleks Rudolf Lumiste. Tasub kaaluda, ehk tasub edaspidi usaldada kedagi teist.

metsamees
metsamees

võtke eeskuju, meil Lääne-Virumaal 15 võistkonda

No
No

jälle virisejad kohal! Vaatamata teie jõupingutustele toimusid meistrivõistlused eelnevatel aastatel ja toimuvad ka edaspidi.

jaak
jaak

No sellist jama pole kellelegi vaja. Korraldus 0 Lugege kokku palju on läänemaa mängijaid. Korraldatakse ainult et kohtunikud saaks palka.

Alleaa
Alleaa

Pidi nüüd ju suur korvpalli õitseng hakkama ? Alles kirjutati lehes ,et koos Levkoiģa läheb asi ülesmäge kuid läheb ainult hullemaks.

Heiki
Heiki

Masendav on see nn. meistrivõistluste tase. Kirjutagu ikka asju õige nimega. See on mingi korvpalli meistrivõisluste aseaine ja ei midagi rohkemat.

wpDiscuz