Galerii: Beguta taimetoidukohviku õuel peeti jõululaata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile Haapsalus Beguta taimetoidukohviku hoovis peetud laadal käis jõuluvana, kaunistati piparkooke, müüdi läti ja eesti käsitööd ning kõlas muusika. Kohvikus pakuti taimseid vorste ja sülti ning jõulukapsast. 

Laada korraldas teist aastat Haapsalus elav lätlanna Līga Ozoliņa. Idee jõululaadaks vabas õhus sai Ozoliņa Riiast, kus renoveeritud puumajade asumis Kalnciemas peetud väike laat andis hoo sisse terve piirkonna elule. Riias sündinud Līga Ozoliņa peab Karja tänaval väikest disaini- ja kingitusepoodi.

Fotod: Arvo Tarmula

Jõululaat Beguta hoovis 12 Jõululaat Beguta hoovis 11 Jõululaat Beguta hoovis 10 Jõululaat Beguta hoovis 9 Jõululaat Beguta hoovis 8 Jõululaat Beguta hoovis 7 Jõululaat Beguta hoovis 6 Jõululaat Beguta hoovis 5 Jõululaat Beguta hoovis 4 Jõululaat Beguta hoovis 3 Jõululaat Beguta hoovis 2 Jõululaat Beguta hoovis 1

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments