Läänemaa otsib kultuuripärlit

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

viitmaa

Marju Viitmaa. Foto: Arvo Tarmula

Kultuurkapital, Lääne maavalitsus ja Läänemaa omavalitsuste liit kuulutasid välja kultuuripreemia „Kultuuripärl“ kandidaatide esitamise.

Kultuurkapitali Läänemaa ekspertgrupi esindaja Marju Viitmaa sõnul on preemia eesmärk tunnustada ja innustada kõrgvormis kunstide, rahvakultuuri ning kehakultuuri ja spordi valdkonnas tegutsevate inimeste erialast pühendumist maakonnas.

Preemia kandidaadiks võib esitada vastavas maakonnas tegutsevaid inimesi, kellel on jooksval aastal silmapaistvaid teeneid oma maakonna kultuuri- ja spordielu edendamisel. Kandidaate võivad esitada kõik isikud ja organisatsioonid. Korraga võib esitada ainult ühe kandidaadi.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 21. november 2016.

Mullu sai Läänemaa "Kultuuripärli" preemia Ülo Kalm.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz