Lääne-Virumaal hukkus mõisavaremete otsa sõitnud autojuht

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Täna kella 15.40 ajal märkasid päästeameti töötajad Sõmeru vallas Andja külas vastu maja seina sõitnud autot. Sõiduki roolis olnud 60-aastane mees hukkus sündmuskohal. Esialgsetel andmetel liikus Toyotat juhtinud 60-aastane mees Põdruselt Kunda suunas, kui kaldus lauges kurvis teelt välja ja põrkas seejärel vastu Andja mõisa varemeid. Sündmuskohal viibinud päästjatel mehe elu päästa ei õnnestunud. Juht viibis autos üksinda.

Politsei selgitas sündmuskohal, et sõiduki rehvid vastasid nõuetele ja nähtavus sõiduteel oli hea. Sõiduki roolis olnud 60-aastane mees ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust. Esialgsetel andmetel võis meest roolis tabada terviserike, mistõttu sõitis ta teelt välja. Õnnetuse kõik täpsemad asjaolud selgitab politsei välja kriminaalmenetluse käigus.

Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. „Taolised tervise halvenemise tõttu juhtunud avariid on alati rängad just nende ettearvamatuse tõttu. Kui roolis olles peaks enesetunne järsult halvenema, peatuge esimesel võimalusel, võtke hetk taastumiseks ja vajadusel kutsuge abi," lisas Jaggo.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments