Lääne maavalitsus ärgitab aasta isa kandidaate esitama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tiit SeitonMullu valiti Läänemaal aasta isaks Tiit Seiton. Foto: Arvo Tarmula

Lääne maavalitsus ootab kõikidelt üksikisikutelt, organisatsioonidelt, asutustelt ettepanekuid, kes võiks olla see tore ja tubli mees, kellele anda sel aastal Läänemaa aasta isa tiitel. Ettepanekuid oodatakse kuni 7. oktoobrini.

Aasta isa tiitli saaja kuulutatakse välja novembris isadepäeva paiku. Läänemaa aasta isa aunimetus antakse isale, kes on tubli perekonnapea ja lapsevanem, kes on laste kasvatamisel eeskujuks teistele ning kes paistab silma ka ühiskondlikus tegevuses.

Aunimetuse eesmärk on väärtustada isadust ning isa rolli perekonnas.

Kandidaat peab olema Eesti Vabariigi kodanik ning Läänemaa elanik. Läänemaa aasta isa statuudi ja vormi leiab Lääne maavalitsuse kodulehelt.

Taotlus tuleb esitada 7. oktoobriks e-postiga või saata Lääne maavalitsuse postiaadressil Lahe 8, Haapsalu.

Lääne maavalitsuse komisjon vaatab laekunud ettepanekute üle ning teeb nende põhjal maavanemale ettepaneku tiitli andmiseks. Maavanem Neeme Suur tunnustab Läänemaa aasta isa novembris isadepäeva paiku.

Läänemaa aasta isa tiitlit on maavalitsus andnud välja 2013. aastast.

Aasta isad

  • 2013 Kalle Orumaa Varikult
  • 2014 Toomas Räli Taeblast
  • 2015 Tiit Seiton Martnast
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments