Lapsi purjuspäi sõidutanud bussijuht mõisteti vangi

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Delfi kirjutab, et laupäeval lapsi vedanud bussi roolist purupurjuspäi tabatud 64-aastane Aare Läkk mõisteti täna Harju maakohtus tingimisi 1,2 aastaks vangi, reaalselt peab mees vanglas veetma kolm kuud. Lisaks kaotas bussijuht aastaks juhtimisõiguse.

Prokuratuur taotles Aare Läkile karistuseks 1 aasta ja 2 kuu pikkust vangistus, millest tuleks reaalselt ära kanda neli kuud ning ülejäänu oleks tingimisi kahe aasta pikkuse katseajaga ning juhtimisõiguse äravõtmist üheks aastaks, täpsustas Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kaarel Kallas.

Harju Maakohus mõistis Läki süüdi ja karistas teda 1 aasta ja 2 kuu pikkuse vangistusega, millest reaalselt tuleb ära kanda 3 kuud ning ülejäänu jääb tingimisi ning juhtimisõiguse äravõtmisega üheks aastaks.Bussijuht tunnistas oma süüd ja nõustus karistusega.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments