Haapsalus tutvustatakse rannapiirkondadesse ja kalandussektorisse suunatavaid toetusi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kalurid naasevad noosiga. Foto: Urmas Lauri

Kalurid naasevad noosiga Orjaku sadamasse. Foto: Urmas LauriFoto: Urmas Lauri

Kolmapäeval, 25. mail toimub Haapsalu Kultuurikeskuses infopäev, kus tutvustatakse Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 Eesti rakenduskava rannapiirkondadesse ning kalandussektorisse suunatavaid toetusi, teatas maaeluministeerium.

Aastatel 2014-2020 investeeritakse rannapiirkondadesse ja kalandussektorisse kokku 129,6 miljonit eurot. Töötlemisse ja turustamisse investeeritakse 32,5 miljonit eurot, rannapiirkondade arengusse 27,7 miljonit eurot, 26,2 miljonit eurot kalapüügivahenditega ja keskkonnahoiuga seotud investeeringuteks ning 17,8 miljonit eurot vesiviljeluse arendamiseks.

Infopäeval tehakse ülevaade fondi toetusvõimalustest, lähiajal avatavatest meetmetest ja toetustingimustest ning Läänemaa kalanduspiirkonna plaanidest toetuste kasutamisel. Infopäeva avab maaeluminister Urmas Kruuse.

Päevakava ja registreerimisvormi leiab siit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments