0

Netflix hakkab edastama Top Geari uut hooaega

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

tg_-line-up_ Foto: Top GearTop Gear alustab uut hooaega uute tegijatega. Foto: TopGear.com

Telesaadete ja sarjade voogedastust pakkuv ettevõte Netflix teatas, et hakkab oma teenuse kaudu edastama ka Top Geari uut hooaega, vahendab Auto24.ee.

Seega asub Netflix otseselt konkureerima Amazoni uue autosaatega, mida teevad kolm endist Top Geari saatejuhti Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond, kirjutab The Guardian.

Top Geari näitamine on osa Netflixi ja BBC vahelisest koostöölepingust, mille tulemusena on juba varem voogedastuse vahendusel olnud saadaval mitmed BBC sarjad. Sama kanali kaudu on juba näidatud Top Geari vana meeskonnaga tehtud hooaegasid ja need on teenuse üheks kõige populaarsemaks osaks. Netflixil on üle maailma 75 miljonit tarbijat.

Uued juhid saanud autosaade Top Gear peaks eetrisse minema juba maikuus, konkureeriv Amazoni autosaade aga sügisel.

Netflix oli algselt üks neist osapooltest, kes soovis Top Geari vana meeskonna enda juurde üle meelitada, kuid mingitel põhjustel jäi tehing katki. Seejärel teatas Netflixi juhtkond, et Top Geari meeskond pole nende eest Amazoni poolt välja käidud miljoneid üldse väärt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz