Läänemaa omavalitsuste liit kinkis Toomas Schmidtile tooli

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

deiw rahumängi

Läänemaa omavalitsus liidu uueks esimeheks sai Nõva vallavanem Deiw Rahumängi. Foto: Arvo Tarmula

Tänasel Läänemaa omavalitsuste liidu erakorralisel üldkoosolekul valiti ühehäälselt uueks liidu esimeheks Nõva vallavanem Deiw Rahumägi.

Rahumäe esitas esimehe kandidaadiks Hanila vallavanem Arno Peksar.

Omavalitsuste liidu eelmine esimees oli Ridala vallavanem Toomas Schmidt, kes aga märtsis umbusaldusavalduse järel oma ametikoha kaotas. Pärast vallavanema kohalt vabaks saamist esitas Schmidt omavalitsuste liidule taandamispalve.

Läänemaa omavalitsuste liidu aseesimees Jüri Ott kinkis Schmidtile puidust tooli. „Tegemist on sümbloose tooliga, mida ei saa niisama lihtsalt istumist alt ära tõmmata,” ütles Ott. Ta lisas, et õnneks ei ole Schmidt meie hulgast kuhugi kadunud ja aitab meid ikka nõu ja jõuga.

Erakorralisel üldkoosolekul valiti uued esindajad veel mitmesse komisjoni ja nõukogusse. Eesti maaomavalitsuste liidu volikogusse valiti Rahumägi. Nõva vallavanem hakkab Läänemaa omavalitsuste liitu esindama ka Eesti omavalitsusliitude ühenduses.

Haapsalu kutsehariduskeskuse nõukokku valiti Noarootsi vallavavanem Triin Lepp.

EELK komisjoni valiti Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman.

Läänemaa turismi nõukogus jätkab Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ametnikud
7 aastat tagasi

omavahel võimu jagamas