65 000 sinilille sai valmis

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula-valavanem-Mikk-Saar-sinilille-ostmas-1024x6811

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus mullu kampaaniasinilille ostmas. Arhiiv

Tuleval nädalal algava sinilillekampaania lilled on valmis, osa sinililli meisterdasid Koluvere hooldekodu asukad.

Päris viimased sinililled, nii mõnikümmend õit, said valmis sel nädalal Koluvere hooldekodus, kus lõid lillede meisterdamisel kaasa ka kampaania korraldajad sihtasutusest Hea Hoog, naiskodukaitsjad ning kaitseväe ja kaitseliidu veteranid.

Meisterdamisest valmis sinilillekampaaniat tutvustav saatelõik TV3 uudistele. Eetris peaks lõik olema esmaspäeval, kampaania ise algab 7. aprillil.

Sinilillekampaania koordinaator Marju Müürisepp ütles, et sinililli on vaimsete ja psüühiliste erivajadustega inimesed hooldekodudes, sh Koluvere hooldekodus meisterdanud juba sügisest saadik. Ühtekokku on valminud 65 000 lille, mis on otsast lõpuni käsitöö. Sinilillekampaania toetab kaitseväe ja kaitseliidu veterane ning nende lähedasi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments