Lihulas ei põgenenud juht sündmuskohalt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kolmapäeva õhtul Lihulas toimunud liiklusõnnetuse puhul, kus autojuht sõitis otsa jalgratturile, 66aastasele naisele, ei põgenenud autojuht politsei andmetel sündmuskohalt. 

„Auto pidas kinni, kõrvalistuja tuli välja, aitas naise püsti ja küsis, kas on abi vaja,” selgitas Haapsalu politseijaoskonna kriminaaltalituse juht Vello Palmits. Kui proua oli öelnud, et kõik on korras, lahkus ka auto sündmuskohalt.

Mõni aeg hiljem kutsuti prouale aga kiirabi ja ta toimetatigi Läänemaa haiglasse tervisekontrolli, kus vigastusi ei tuvastatud.

Vello Palmitsa sõnul on arvatav autojuht politseile teada, kuid politseil on palve, et õnnetuse pealtnägijad võtaksid politseiga ühendust telefonil 112 või Haapsalu politseijaoskonna numbril 4732810

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maali
9 aastat tagasi

Else, kiiret paranemist Sulle!

Juku
9 aastat tagasi

Lihula elanikud soovivad teada selle joobnud autojuhi nime ja auto marki ning numbrit, et edaspidi hoiduda sellest autost juba kaugelt eemale.
Võiks siia üles panna ka mõned fotod avariist!

kolla
9 aastat tagasi

küllap oli autojuht jõustruktuuridele lähedalseisev isik.

Kas
9 aastat tagasi

haavades põlved, sinikad ja paistetus jalgadel ning valud rindkeres polegi vigastused? Jah, luumurde polnud. Seda tänu inimese väga tervislikule ja arukale toitumisele.

selma
9 aastat tagasi

Kas oleks pidanud ?