Haapsalu volikogu juhiks saab Andreas Rahuvarm

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

rahuvarm

Andreas Rahuvarm. ARVO TARMULA

Haapsalu volikogu juhiks saab Andreas Rahuvarm (Keskerakond), kinnitas Keskerakonna Läänemaa piirkonna juht Jaanus Karilaid.

„Volikogu hakkab juhtima inimene, kes on sel kohal juba olnud, oskab viit võõrkeelt, oskab jõuluvana hästi olla ja astub ka Keskerakonna liikmeks,” iseloomustas Karilaid Rahuvarmi.

Karilaid saab 27. aprillil riigikogu liikmeks ja peab seetõttu kohaliku omvalitsuse volikogust lahkuma.

Rahuvarm sai kohalikel valimistel 57 häält.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
joulupukki
8 aastat tagasi

M.O.T.T.

Segasumma
8 aastat tagasi

Luure andmetel tulevad volikokku õige pea uute liikmetena J.Karilaiu asemel V.Padama ja A.Lõpsi asemel, kui too läheb linnahoolduse juhatajaks, siis Aita Mölder.

Jumma
8 aastat tagasi

Kuidas seda mõelda, et volikogu esimeheks saab? Kas seadusest tulenevalt Haapsalus volikogu esimeest ei valitagi? Keegi peab ka ettepanekud tegema ja teeb näiteks Sool ettepaneku valida T.Moori ning võivad olla igasugused üllatused.

Eelmisele
8 aastat tagasi

See ei vii kuhugile, linnavalitsuse arvutitest tuleb lihtsalt iga vastuhääle kohta tuhat poolt häält. Loomakaitsjad ja e-valimised juba meelest läinud??

tere
8 aastat tagasi

..talv. Koos tänase uudisega, et Lõps ühe linnaasutuse juhiks sai, siis see on ikka veel eriline täiendus. Enam paremaid näiteid ei ole, kuidas linna ametipositisioone “jagatakse”. Linnavalitsuse hiljutiste skandaalide valguses on viimaste päevade uudised ületamas halenaljakakuse ning tragöödia dimensioone. Huvitav, mitu allkirja on linnakodanike poolt vaja koguda, et kogu linnavolikogule ja linnavalitsusele täies mahus umbusaldust avaldada? Valmismisõiguslikke kodanikke vist ca 5000 ringis, saame 3000 esmaspäeva õhtuks ilmselt kokku-kas teeme petitsioon.ee keskkonnas asja ära?

tere,tere
8 aastat tagasi
Reply to  tere

vabalt võib ära teha.Veel parem kui teeme ära järgmistel KOV valimistel.

Jane
8 aastat tagasi

Huvitav, huvitav, miks Haapsallasi karistatakse kogu aeg keskerakonna mehikestega?

Madis
8 aastat tagasi
Reply to  Jane

See on Suklese linnapeaks olemise hind. Ühelgi muul juhul ta pukis ei oleks.

i
8 aastat tagasi

ja milles tiidu tarkus seisneb? rahuvarm on ikka teine tera:)

huvitav
8 aastat tagasi
Reply to  i

milline tera see Rahuvarm on siis? Ei pannud ta teravust eriti aselinnapeana tähele?

arvaja
8 aastat tagasi
Reply to  i

Tarkus tarkuseks. Mooril on siiski mingi isiklik arvamus, mis ei pea alati kõige õigem olema, kuid see on olemas. Moor on nii Suklese kui Karilaidi jaoks ebamugav ja tõenäoliselt just see otsustaski. Seevastu Rahuvarm on täiesti mõttetu libedik. Mingeid seisukohti tal pole, hea palga eest on ta nõus kätt tõstma ja lömitama ükskõik kelle ees. Suklesele-Karilaiule ideaalne valik, Haapsalule kahtlemata mitte.

p
8 aastat tagasi
Reply to  arvaja

ei tea ühtegi moori arvamust, peale selle et ta vabandas vikmani ja karilaidi ees. miks ta vabandas, ei mäletagi enam.

p-le
8 aastat tagasi
Reply to  p

Moor vabandas oma sõnade pärast, millised ta ütles välja enne valimisi Karilaiu aadressil.

Madis
8 aastat tagasi

oot aga vahepeal oli jutt, et kui põhulõug Riigikokku saab, tuleb volikogu esimeheks Tiit Moor??? Kas Moor osutus selle lollikarja jaoks liiga ohtlikult targaks?

Kärt
8 aastat tagasi

Hurraa. laadatola on Haapsalus tagasi.

juubeldame siis
8 aastat tagasi

Mõtle kui tore,kui palju mees oskab. Ainult üks väike amet käis üle jõu,nimelt aselinnapea oma. Aga kuna Liina Põld ei ole selles ametis sugugi pädevam olnud,siis on ka see mehele andeks antav. Peamine on,et kõik oskavad hästi Sukut teenida.