4

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 12. märtsil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20150312Linn ja vallad ei leia loomade varjupaiga asjus üksmeelt

Möödunud aasta lõpus soovisid kolm omavalitsust – Haapsalu linn ja Ridala ning Lääne-Nigula vald – korraldada ühishanke loomade varjupaiga rajamiseks, ometi ei ole omavalitsused siiani ühisele kokkuleppele jõudnud.

Haapsalu Promenaadil jälgivad jalutajaid tähistamata kaamerad

Kui videokaamera salvestab avalikku ruumi, peab kaamera juures olema märge, kellele kaamera kuulub ja kuidas kontaktisikuga ühendust leida. Haapsalu Promenaadil salvestab kaheksa linnavalitsusele kuuluvat turvakaamerat, kuid kaamerate märgistamise nõudest polnud Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman kuulnudki.

 

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ära tee
ära tee

siis midagi, mis valgust ei kannata. Märgistatud kaamerast pole midagi kasu, keeratakse lihtsalt teise kaarde ja tehakse oma pätitükk ikka ära.

to no comments
to no comments

Need kaamerad on nii mõndagi pätti aidanud tabada.

no+commets
no+commets

on ikka imelik asi jälle oleme siis kôik jalutajad nagu fiminäitlejad? Muidu vaene eesti aga sellisteks asjadeks on raha küllaga

Juss
Juss

A on midagi mida Vikman teab :)))

wpDiscuz