Omavalitsustegelased selgitavad välja, kes on reketialade parimad

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Heikki Sool

Kuldreket 2015 peakohtunik on lauatennisetreener Heikki Sool (paremal). Foto: Arvo Tarmula.

1. veebruaril saavad Läänemaa omavalitsuste töötajad ja volikogude liikmed end sportlikult proovile panna, sest toimub reketialade mitmevõistlus Kuldreket 2015.

Mitmevõistlusest osavõtjad mängivad nii tennist, lauatennist kui sulgpalli. Iga ala tulemused liidetakse kokku ning võitjaks osutub see, kelle üldtulemus on parem. Naised ja mehed võistlevad eraldi. Osalejate maksimaalne arv on 24 inimest.

"Vaatasime, et võiks teha kerge šou-ürituse omavalitsuste töötajatele, kes muidu võib-olla saavad kokku ja näevad üksteist ainult omavalitsuste päeval," ütles võistluse peakohtunik Heikki Sool.

Ta lootis, et omavalitsustegelased võiksid sportimisega eeskuju näidata. "Sportimine võib kõigile rõõmu pakkuda," lausus Sool.

Mänguvoorude vahel on muusikalised vahepalad. Soola sõnul on praegu kaalumisel, millised need täpselt olema saavad. "Võib-olla tuleb mõni pillimees," ütles Sool.

Kuldreket toimub 1. veebruaril algusega kell 10 Haapsalu spordikeskuse U-hallis. Võistluses kaasalöömise tasu on 30 eurot inimese kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Savu
9 aastat tagasi

Kui võimalik tooge pühapäeval Koit Toome laulma ja kohtuniku pingis võiks Marija Sarapova olla,küll oleks ilus.
Mul on õnneks vähe vaja.Kui tervet ülesannet ei suuda täita panustage poolele vähemalt st. Marija.