4

Nõva vallamajas on reedel lahtiste uste päev

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Deiw Rahumägi (3)

Reedel saavad huvilised näha, milline on Nõva vallavanema Deiw Rahumäe töökoht. Foto: Arvo Tarmula.

Nõva vallamajas on reedel, 16. jaanuaril kell 10-16 lahtiste uste päev.

"See on meil iga-aastane asi. Vallal on sünnipäev," ütles Nõva vallavanem Deiw Rahumägi lahtiste uste päeva kohta. Praegusel Nõva vallal täitub 16. jaanuaril 23 aastat kohaliku omavalitsuse staatuse saamisest.

Mullu käis Rahumäe sõnul vallamajas uudistamas umbes 20 inimest. "Sõid kringlit ja jõid kohvi," lausus Rahumägi. Siis huvitasid inimesi vallavanema kinnitusel kõige enam üldisemad teemad nagu teenuste kättesaadavus. Külalised olid mullu olnud kõik kohalikud Nõva inimesed.

Samal päeval kell 14 toimub Nõva vallamajas ettevõtlike inimeste ümarlaud. Seekordne ümarlaud on järjekorras juba kolmas. Esimesed kaks toimusid mullu.

Rahumäe sõnul arutatakse sellel kokkusaamisel, kuidas võiksid ettevõtjad omavahel koostööd teha ja ka seda, kuidas arendada Nõva ühiseid müügistrateegiaid. Ümarlaua raames on kohal ka Läänemaa Arenduskeskuse spetsialist, kes annab nõu.

"Võib olla saab sealt isegi mõne projekti välja kirjutada," ütles Rahumägi ümarlauas arutatava kohta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ei
Ei

saa aru,kui vallavanem räägib äriettevõtete koostööst.Minu arusaamist mööda pole ärimehed lollikesed,keda tuleb talutada koostööd tegema.Kui asjas on pointi,leiab ärimees alati ärimehega ühise keele ja teeb koostööd.

see
see

ei tea vallast mitte sittagi, tegelegu valla kasuks mitte ärgu nöörigu seda valda!

Lillu
Lillu

Valla veebilehel kutsutakse vallavanemat katsuma. Võib-olla mees seekord peab sõna ja viibibib oma kabinetis, kas ka töökohal ? See on juba iseasi .Aga ka katsumisega see mees nõvakaks ei saa.

kas
kas

Kas näha saab vaid Deiw Rahumäe töökohta, või leiab vallavanem isiklikult ka aega läbi tulemiseks

wpDiscuz