Läänlane Meeme Riismaa on aasta demineerija

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Meeme Riismaa

Ridala vallas elav Lääne-Eesti pommigrupi juhtivdemineerija Meeme Riismaa tunnistati päästeameti aasta demineerijaks.

Riismaa, kes alustas oma demineerijakarjääri 2000. aastal Tallinna eridemineerimiskeskuses, töötab Lääne-Eesti pommigrupis 2005. aastast.

Läänemaa inimestele on Meeme Riismaa tuttav eelkõige maakondlikelt ennetusüritustelt, kus ta alati jagab lahkelt selgitusi selle kohta, kuidas laskemoona ära tunda ja kuidas selle leidmise puhul käituda. Samuti tegutseb ta Läänemaal vabatahtlikke päästjate ridades, olles Lääne-Eesti Vabatahtliku reservpäästerühma juhatuse liige.

Koleegid iseloomustavad Riismaad kui äärmiselt põhjalikku, korrektset ja konkreetset inimest, kellel on laialdased teadmised pottsepandusest kuni erioperatsioonideni. "See võib nii mõneski kiuslikumas "tarkpeas" tekitada soovi öeldud fakte kontrollida. Muidugi tuleb siis seda ka teha – aga reeglina tuleb olla valmis pettumuseks ja julgustuseks endale silma vaadata ja tunnistada — pagan, tal oli jälle õigus,” iseloomustas Riismaad Marlen Jalast demineerimiskeskusest.

Lisaks sellele paistis Meeme Riismaa silma ka eeskujuliku õppeedukuse poolest sisekaitseakadeemia päästekolledžis, mille ta lõpetas sel suvel cum laude ja tema diplomitöö valiti päästekolledži parimaks.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments