Galerii: 8. Kanepi memoriaali avamine (lisatud video!)

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Täna keskpäeval avati Haapsalu Wiedemanni spordihoones Albert Kanepi  8. mälestusvõistlused lauatennises, mis kestavad pühapäevani.

Lauatennisetreeneri Heikki Soola sõnul on korraldajate jaoks ees väga pingelised päevad, sest igal päeval on võistlustules enam kui 200 lauatennisisti.

Reedel alustatakse võistkondliku turniiriga, mille finaalid toimuvad laupäeva hommikul kell 9. Lisaks sellele peetakse laupäeval täiskasvanute, rahvaliiga ja kadettide individuaalsed võistlused. Pühapäeval on laste ja juunioride individuaalturniir.

Läänemaa lauatennisiste osaleb Soola sõnul Kanepi  8. mälestusvõistlustel kokku üle 30.

Sool plaanis ka ise võistlusest osa võtta, kuid korraldus- ja kohtunikutöö, mida tal nädalavahetusel teha tuleb, pani teda sellest mõttest lõpuks siiski loobuma. "Veel nädal tagasi olin võistlejate nimekirjas," lausus Sool.

Avamisele oli tulnud ka Haapsalu linnapea Urmas Sukles, kes tervitas kõiki osavõtjaid ja soovis neile edu.

Võistluste otseülekannet saab vaadata internetiaadressil http://otse.hk.tlu.ee .

Fotod: Arvo Tarmula. Video: Juhan Hepner.

lauatennis01 lauatennis02 lauatennis03 lauatennis04 lauatennis05 lauatennis06 lauatennis07 lauatennis08 lauatennis09 lauatennis10 lauatennis11 lauatennis12 lauatennis13 lauatennis14

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments