0

Venemaa poolele viidud kaitsepolitsei ametnik tegeles salakaubajuhtumiga

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Siseminister Hanno Pevkur kinnitas reede hilisõhtul pärast valitsuse julgeolekukomisjoni istungit Delfile, et Vene Föderaalse Julgeolekuteenistuse (FSB) poolt röövitud kaitsepolitsei töötaja juhtumi puhul oli tegemist salakaubaveo juhtumi lahendamise käigus tekkinud üksiku intsidendiga, teatas BNS.

Ministri sõnul suhtles ta õhtu jooksul korduvalt oma Venemaa kolleegiga ja püüdis leida võimalusi, et asi saaks kiire lahenduse ning kaitsepolitsei töötaja jõuaks kodumaale tagasi.

"Suhtlus oli konstruktiivne," hindas Pevkur, kes ühtlasi kinnitas, et piiriületus on fikseeritud kahepoolselt.

"Ma tahan kinnitada kõikidele Eesti kodanikele, et Eesti piir on turvaline ja Eesti riigis on turvaline elada. Tegemist oli ühe salakaubajuhtumi lahendamise käigus tekkinud intsidendiga ja täpselt nii seda tulebki võtta. Salakaubajuhtum. Üksik intsident. Ja me tegeleme selle lahendamisega," lausus siseminister.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz